Energieleveranciers Groessen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Groessen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle aantrekkelijke acties die jij via de sites van aanbieders zoals DELTA of Powerpeers kan scoren. Het oversluiten gaat handig en is zo gepiept. Op deze pagina vind je praktische gegevens en hulp ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Groessen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Groessen? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast schenken enkele leveranciers een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €145 tot +/- €270. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Readtsjerk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aardig ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Groessen juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Hierna doorzoek je een overzicht met de beste energiemaatschappijen. Je vindt zo gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Problemen bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot Vrijopnaam.

Vind het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €505 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Groessen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van onze zoekmachine kunnen jullie direct energieprijzen Groessen vergelijken. Geef je woongegevens plusverbruik in, en selecteer vlug de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zeker pakket? Bekijk dan site van de leverancier. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en check onmiddellijk de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Andelst afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Groessen?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Groessen juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Groessen? Op deze website lees je een lijstje met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Eneco + Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1900 kWh tot 4050 kWh stroom en 950 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van je energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: bekijk uiteraard de opgestelde regels van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Groessen. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de gekozen maatschappij. In deze mail of brief lees jij de overeengekomen kosten en condities (onder andere aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Je huidige gas en stroom pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energieleverancier. Normaliter dien je dit te doen zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de overstapdatum. De toekomstige leverancier geeft dit door aan de “vroegere” energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Groessen. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Voorts incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “Vrijopnaam tarieven“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Onder andere een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Veel aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De leveranciers kopen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Duiven.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een AWB, Vaillant, Atag, Nefit of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw energieconsumptie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Groessen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Groessen en betaal minder voor gas en licht!