Energieleveranciers De Kiel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Kiel vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke acties die je niet via de website van bedrijven als Huismerk Energie en Powerpeers kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en prettig. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij handige informatie en hulp ten behoeve van het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier De Kiel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in De Kiel? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van factoren als: energieverbruik en woonplaats. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energiekosten. Dat bepaalt maar beperkt de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Daarnaast gunnen de meeste organisaties een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €155 – €290. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Monster.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om nogal een moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Kiel juli 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarop tref jij een overzicht met relevante energieleveranciers. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 725 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €495 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in De Kiel

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kan je eenvoudig energieprijzen De Kiel vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en energieverbruik in en selecteer à la minute het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en check snel de beste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Wouterswoude afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in De Kiel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in De Kiel juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in De Kiel? Op deze pagina vind je een ranglijst van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Essent, Eneco, NLE + ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Budget Energie berekend met een consumptie van 1700 kWh tot 2550 kWh stroom en 700 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: doorzoek uiteraard de condities van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in De Kiel. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe organisatie. In deze mail of brief tref je de prijzen en condities (bijvoorbeeld netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Je vorige energiecontract wordt beëindigd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan in de regel het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande aanbieder. Dikwijls wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” aanbieder speelt de standen door aan je voormalige maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in De Kiel. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Tevens krijg je de eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “Anode Energie actie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen kopen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Coevorden.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Atag, AWB, Intergas, Vaillant of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines genereren schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw eigen verbruik reduceert heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in De Kiel

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in De Kiel en bespaar op gas en licht!