Energieleveranciers Monster Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Monster vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle exclusieve aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals E.ON en Vandebron ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze website lees je functionele feiten en adviezen ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Monster

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Monster? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroomverbruik en adres. Eveneens moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook gunnen de meeste leveranciers een royale welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €175 t/m €260. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Wijnaldum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aardig ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Monster juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Daarna volgt een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Je selecteert simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw verbruik? Op deze website vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 675 m³
2 personen 2.100 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle erkende providers vergelijken. Van Fenor tot aan MAIN Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €305 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Monster

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze zoekmachine kun jij eenvoudig energieprijzen Monster vergelijken. Voer je adres en energieverbruik in en selecteer snel het goedkoopste contract. Meer info over een zeker contract? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en vind rap de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Giethmen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Monster?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Monster juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Monster? Op de site doorzoek jij een ranglijst van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall maar uiteraard ook Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie op basis van een verbruik van 1700 kWh tot 3200 kWh stroom en 1350 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Belangrijk: doorzoek wel de voorschriften van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Monster. Nadat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energieleverancier. Daarin lees jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (denk aan leveringkosten, vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Het lopende contract zal worden beëindigd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Jij zult dan dikwijls het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Dikwijls wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Monster. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bewerken. Daarbij incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “energieleverancier Endinet Groep“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De leveranciers kopen deze zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Westland.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Nefit, Vaillant, Remeha, Intergas of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Monster

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Monster en betaal minder voor gas en licht!