Energieleveranciers Wijnaldum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wijnaldum vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen die je niet via de website van aanbieders zoals Clean Energy of Vandebron kunt vinden. Overstappen gaat handig en is zo gepiept. Op de site doorzoek jij toepasbare toelichtingen en handreikingen ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wijnaldum

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Wijnaldum? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroomverbruik en locatie. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Dat bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens hanteren flink wat leveranciers een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €100 tot +/- €245. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Heenvliet.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aardig flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wijnaldum juni 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Vervolgens doorzoek je een resultatenpagina met de goedkoopste energie aanbieders. Jij kiest snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze website vind jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.100 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende providers vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Qurrent.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €455 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wijnaldum

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze tool kunnen jullie direct energieprijzen Wijnaldum vergelijken. Voer je adres en ook verbruik in, en bekijk binnen no-time het goedkoopste contract. Meer info over een zeker pakket? Ga dan verder naar site van de leverancier. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en vind ogenblikkelijk de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Philippine afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Wijnaldum?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Wijnaldum juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Wijnaldum? Onder dit stukje lees je een aantal van meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Essent + Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie berekend met een consumptie van 1550 kWh t/m 4500 kWh stroom plus 1350 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jouw leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: check uiteraard de condities van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Wijnaldum. Zodra jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de geselecteerde energiemaatschappij. In deze mail of brief tref je de geldige tarieven en voorwaarden (bijvoorbeeld energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Het oude energiecontract zal worden beëindigd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige leverancier. Doorgaans dien je dit te doen zo’n week voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar de eerdere energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Wijnaldum. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon corrigeren. Tevens krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “abonnementen van Liander“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Denk aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn opties zijn zon en wind (energie). De meeste energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Harlingen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Intergas, Vaillant, Atag, AWB of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij de energievraag kunt minderen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Wijnaldum

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Wijnaldum en bezuinig op gas en licht!