Energieleveranciers Philippine Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Philippine vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek unieke welkomstkortingen die jij via de sites van o.a. Anode Energie en HVC kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Hier doorzoek jij praktische informatie en tips voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Philippine

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Philippine? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Verder hanteren flink wat organisaties een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €140 tot €235. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Beek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aardig complexe calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Philippine mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Vervolgens tref jij een overzicht met de beste energieleveranciers. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Advies nodig bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.800 kWh 700 m³
2 personen 2.450 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €445 per jaar.

Probleemloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Philippine

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze tool kun jij binnen no-time energieprijzen Philippine vergelijken. Geef je woongegevens & verbruiksgegevens in, en vind moeiteloos het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en bekijk snel de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Joure afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Philippine?

 1. Geef jouw postcode door (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Philippine mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Philippine? Hieronder doorzoek jij een lijstje met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice, NLE maar uiteraard ook Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 2500 kWh t/m 2550 kWh stroom plus 800 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jullie actuele energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: controleer wel de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Philippine. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energiemaatschappij. Hierin vind jij de prijzen en extra regels (zoals energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Je lopende energiecontract wordt opgezegd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige aanbieder. Normaliter gebeurt dit iets voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Philippine. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Voorts incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “vergelijk direct Pure Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Terneuzen.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Remeha, Atag, AWB, Intergas of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw energieconsumptie reduceert levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Philippine

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Philippine en betaal minder voor gas en licht!