Energieleveranciers Beek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Beek vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle aantrekkelijke welkomstkortingen die jij via de sites van bijvoorbeeld Anode Energie of Pure Energie kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en prettig. Hier doorzoek jij praktische toelichtingen en adviezen voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Beek

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Beek? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en locatie. Bovendien moet je verder kijken dan puur de energiekosten. Dat bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Bovendien schenken veel maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot €205. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Langerak.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een behoorlijk flinke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Beek mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Dan doorzoek je een lijst met beschikbare energie aanbieders. Je ontdekt simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Moeite bij het invullen van jouw verbruik? Op deze website vind jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 600 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle grote partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Vattenfall.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €335 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Beek

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kunnen jullie rap energieprijzen Beek vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in, en selecteer eenvoudig het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en check direct de beste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Stramproy afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Beek?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Beek mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Beek? Hieronder lees je een tabel met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent, Vattenfall maar uiteraard ook Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE met een verbruik van 1850 kWh tot 3250 kWh stroom en 850 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jullie actuele energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: doorzoek ten alle tijde de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Beek. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe maatschappij. In dit schrijven tref jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (denk aan regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jouw vorige energiepakket wordt opgezegd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Jij zult dan in de regel het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energieleverancier. Gewoonlijk dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken na de dag van overstappen. De toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Beek. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Daarnaast ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “Powerpeers 1 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Onder andere een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. De meeste maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen kopen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Beek.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Remeha, Intergas, Nefit, Vaillant of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je jouw energieconsumptie reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Beek

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Beek en betaal minder voor gas en licht!