Energieleveranciers Raamsdonksveer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Raamsdonksveer vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle aantrekkelijke kortingsacties die jij via de sites van onder andere Budget Energie of Powerpeers kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina bekijk je handige feiten en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Raamsdonksveer

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Raamsdonksveer? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: energieconsumptie en postcode. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energiekosten. Deze bepalen slechts deels je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder verstrekken flink wat maatschappijen een royale welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €95 t/m €245. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Bentveld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Raamsdonksveer april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Hierna volgt een opsomming met de meest voordelige energiebedrijven. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo gedaan. Hulp nodig bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hieronder vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 675 m³
2 personen 2.300 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 1.925 m³

Compleet aanbod

Alle erkende partijen vergelijken. Van Essent tot en met Oxxio.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €505 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Raamsdonksveer

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van energieleverancieractie.nl kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Raamsdonksveer vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruik in, en vind eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Klik dan op de merkpagina. Check nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en check direct de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Kerk Avezaath afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Raamsdonksveer?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Raamsdonksveer april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Raamsdonksveer? Nu vind je een aantal van gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE en ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2100 kWh t/m 3300 kWh stroom en 1050 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: doorzoek altijd de kleine lettertjes van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Raamsdonksveer. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde organisatie. In deze mail of brief lees jij de geldige tarieven en extra regels (denk aan netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Jullie oude pakket zal worden beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energieaanbieder. In de regel gebeurt dit iets voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Raamsdonksveer. Hiervoor krijg je een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Tevens incasseer je een overzicht + eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “stroom van Greenchoice“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste opties zijn windenergie en zonne-energie. Veel maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Geertruidenberg.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Remeha, Vaillant, AWB, Atag of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie reduceert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Raamsdonksveer

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Raamsdonksveer en bezuinig op gas en licht!