Energieleveranciers Bentveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bentveld vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle tijdelijke acties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Engie en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan afsluiten. Overstappen van energie gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Op deze website bekijk je nuttige gegevens en hulp voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bentveld

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Bentveld? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Ook moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast bieden flink wat maatschappijen een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €95 tot €265. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Lelystad.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aanzienlijk ingewikkelde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bentveld juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens tref jij een tabel met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je ontdekt vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Advies nodig bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hieronder tref jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.950 kWh 700 m³
2 personen 2.225 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van DELTA tot en met Leon Zeewolde.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €265 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Bentveld

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kun je moeiteloos energieprijzen Bentveld vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook energieverbruik in en selecteer rap het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaalde leverancier? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en bekijk à la minute de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Tegelen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Bentveld?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Bentveld juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Bentveld? Op deze pagina lees je een aantal van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Essent, NLE, Vattenfall maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio berekend met een consumptie van 2350 kWh t/m 4500 kWh stroom plus 1050 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: check ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Bentveld. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energieleverancier. In deze mail of brief lees je afgesproken prijzen en regelgeving (zoals netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Jouw werkende energiecontract wordt stopgezet. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan dikwijls het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe aanbieder. In de regel wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstap. De nieuwe energiemaatschappij speelt de standen door aan je voormalige energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Bentveld. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarnaast krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “Fenor 3 jaar contract“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers doen hier aan mee. De organisaties importeren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Zandvoort.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Remeha, Vaillant, AWB, Nefit of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je het verbruik van energie minimaliseert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Bentveld

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Bentveld en bespaar op gas en licht!