Energieleveranciers Tegelen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tegelen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle tijdelijke aanbiedingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Energiedirect.nl en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt vinden. Overstappen gaat simpel en vlug. Op deze pagina bekijk je toepasbare toelichtingen en support ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Tegelen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Tegelen? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien schenken flink wat maatschappijen een royale welkomstkorting bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €100 tot +/- €270. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Duizel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om best een flinke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tegelen juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Nadien doorzoek je een tabel met de goedkoopste energieleveranciers. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time doorgevoerd. Moeite bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op deze pagina vind jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare providers vergelijken. Van Budget Energie tot Qwint.

Flink besparen op jouw energie

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €305 per jaar.

Een snelle overstap

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Tegelen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze speciale vergelijker kun jij à la minute energieprijzen Tegelen vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en kies vlug de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaald pakket? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en ontdek meteen de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Monster afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Tegelen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Tegelen juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Tegelen? Op deze pagina bekijk je een aantal van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Essent, NLE en natuurlijk Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2050 kWh t/m 4200 kWh stroom en 1100 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: doorzoek zeker even de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Tegelen. Wanneer jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe energieleverancier. Daarin lees je de geldige tarieven en bijkomende kosten (onder andere energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Je werkende contract wordt beëindigd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Dikwijls dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energiemaatschappij stuurt de standen door naar jouw “oude” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Tegelen. Ze sturen jou hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Voorts ontvang je een eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “contract afsluiten bij Budget Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken opties zijn zon en wind (energie). Veel van de maatschappijen doen hier aan mee. De aanbieders kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Venlo.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Vaillant, AWB, Intergas, Nefit of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Tegelen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Tegelen en bezuinig op gas en licht!