Energieleveranciers Duizel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Duizel vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle exclusieve welkomstkortingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Greenchoice of Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Het oversluiten gaat eenvoudig en snel. Op deze website vergaar je bruikbare feiten en handreikingen ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Duizel

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Duizel? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: gas- en stroomverbruik en woning. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: leveringkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Verder verstrekken flink wat leveranciers een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €155 – €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Noordeloos.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is best een ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Duizel mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend check je een lijst met relevante energie aanbieders. Je vindt zo vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time doorgevoerd. Moeite bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hieronder vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 650 m³
2 personen 2.150 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle grote providers vergelijken. Van Clean Energy tot en met Vattenfall.

Altijd de laagste prijs

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €445 per jaar.

Makkelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Duizel

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze speciale vergelijker kan men à la minute energieprijzen Duizel vergelijken. Geef je woongegevens & verbruiksgegevens in, en bekijk ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer info over een zeker contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek vlug de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Wijnaldum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Duizel?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Duizel mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Duizel? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een ranglijst van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers berekend met een consumptie van 2200 kWh tot 3600 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: controleer zeker even de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Duizel. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de geselecteerde organisatie. Aan de hand daarvan lees je de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (zoals aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw huidige energiepakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Meestal doe je dit vlak voor de overstapdatum, echter soms ook tot 15 dagen na de overstap. Jouw toekomstige energiemaatschappij geeft dit door aan je voormalige energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Duizel. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Ook incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “Anode Energie stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante opties zijn zon en wind (energie). Veel van de maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De organisaties halen deze zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Eersel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Vaillant, AWB, Nefit, Intergas of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Duizel

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Duizel en bespaar op gas en licht!