Energieleveranciers Noordeloos Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Noordeloos vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke acties die jij via de sites van aanbieders zoals Budget Energie of Vrijopnaam kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en rap. Hieronder vergaar je bruikbare informatie en hulp voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Noordeloos

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Noordeloos? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en postcode. Verder moet je verder kijken dan exclusief de energiekosten. Dat bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden sommige leveranciers een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €185 tot €270. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Zuiddorpe.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft best een complexe rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Noordeloos mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend check je een resultatenpagina met de meest voordelige energiecontracten. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is zo rond gemaakt. Problemen bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 750 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Eneco tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Besparen op de energienota

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €495 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Noordeloos

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kun jij vlug energieprijzen Noordeloos vergelijken. Geef je woongegevens en ook gas/licht inschatting in en zoek rap de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaald pakket? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en vind direct de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Heenvliet afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Noordeloos?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Noordeloos mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Noordeloos? Hier bekijk je een aantal van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie en natuurlijk Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2050 kWh tot 3700 kWh stroom plus 900 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: controleer zeker even de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Noordeloos. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde maatschappij. In dit schrijven tref jij de geldige tarieven en kleine lettertjes (onder andere energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het actuele pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige maatschappij. Normaal gesproken moet dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken na de dag van overstappen. De nieuwe aanbieder geeft dit door aan de “vroegere” energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Noordeloos. Het is nog even wachten op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Bovendien ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “groene stroom Endinet Groep“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste manieren zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De bedrijven bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Giessenlanden.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een AWB, Vaillant, Intergas, Nefit of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je jouw eigen verbruik kunt minderen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Noordeloos

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Noordeloos en bespaar op gas en licht!