Energieleveranciers Meddo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Meddo vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel speciale welkomstacties die men standaard niet bij bedrijven als De Vastelastenbond en Qurrent kan afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl lees je handige gegevens en tips dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Meddo

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Meddo? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en adres. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energiekosten. Dat beslaat slechts ten dele je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook bieden enkele organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €90 t/m €275. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Hekelingen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is best een flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Meddo juli 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Aansluitend check je een resultatenpagina met beschikbare energiemaatschappijen. Je ontdekt snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hier vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.800 kWh 750 m³
2 personen 2.150 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 1.950 m³

Alle organisaties

Alle populaire partijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan Vandebron.

Een lagere energierekening

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €355 per jaar.

Direct overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Meddo

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze zoekmachine kan je rap energieprijzen Meddo vergelijken. Voer je adres plusverbruik in, en zoek eenvoudig het goedkoopste contract. Meer info over een zekere leverancier? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en vind meteen de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Raamsdonksveer afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Meddo?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Meddo juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Meddo? Hieronder vind jij een aantal van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, NLE maar ook ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2500 kWh – 2650 kWh stroom en 700 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: bekijk ten alle tijde de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Meddo. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande energieleverancier. Daarin tref jij alle tarieven en regelgeving (zoals leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Jullie lopende gas en stroom pakket zal worden opgezegd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe leverancier. In de meeste gevallen dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Meddo. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarbij krijg je de eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “opzeggen NLE“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn manieren zijn wind en zon (stroom). De meeste energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders halen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Winterswijk.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Intergas, Nefit, Vaillant, Remeha of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw eigen verbruik kunt terugdringen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Meddo

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Meddo en betaal minder voor gas en licht!