Energieleveranciers Warffum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Warffum vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Huismerk Energie en Pure Energie kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en snel. Op energieleverancieractie.nl lees je praktische aanwijzingen en handreikingen t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Warffum

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Warffum? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door factoren als: gas- en stroomverbruik en adres. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien geven de meeste leveranciers een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €155 tot €240. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Grave.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met best een ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Warffum juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Daarop volgt een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Je treft simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel gedaan. Advies nodig bij het invullen van jouw verbruik? Op de site detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle grote providers vergelijken. Van Fenor tot Vattenfall.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €315 per jaar.

Probleemloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Warffum

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van onze zoekmachine kun jij binnen no-time energieprijzen Warffum vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en vind à la minute het goedkoopste contract. Meer details over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en vind onmiddellijk de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Ootmarsum afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Warffum?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Warffum juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Warffum? Op deze website check je een aantal van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Eneco, NLE, Greenchoice, Vattenfall maar ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Budget Energie op basis van een verbruik van 2300 kWh – 4050 kWh stroom plus 1050 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: achterhaal ten alle tijde de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Warffum. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe maatschappij. Aan de hand daarvan tref jij de overeengekomen kosten en extra regels (bijvoorbeeld aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Dat lopende gas en stroom pakket wordt stopgezet. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieleverancier. In de regel doe je dit iets voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan de “vroegere” energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Warffum. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Voorts krijg je een eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “stroom en gas van NLE“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Veel maatschappijen doen hier aan mee. De maatschappijen reserveren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Eemsmond.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Vaillant, Remeha, Nefit of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines genereren schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij de energievraag kan verlagen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Warffum

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Warffum en betaal minder voor gas en licht!