Energieleveranciers Made Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Made vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Energieflex en NLE kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat makkelijk en vlug. Hieronder vind jij nuttige details en support t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Made

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Made? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en locatie. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Dat beslaat maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Ook schenken veel aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €105 tot €190. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Warffum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met nogal een gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Made juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Hierna check je een resultatenpagina met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Problemen bij het invullen van jouw verbruik? Op de site vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle erkende partijen vergelijken. Van Budget Energie tot MAIN Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €345 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Made

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van onze tool kun je meteen energieprijzen Made vergelijken. Vul jouw locatie en ook energieverbruik in en kies ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaald contract? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en vind direct de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Etten afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Made?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Made juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Made? Op de site check je een tabel met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Essent maar uiteraard ook ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent met een verbruik van 1800 kWh t/m 3700 kWh stroom plus 900 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jullie actuele leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: bekijk ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Made. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe organisatie. In deze mail of brief bekijk je de geldige tarieven en kleine lettertjes (zoals aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Jullie actuele gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Jij zult dan doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige maatschappij. Doorgaans gebeurt dit iets voor de overstapdatum, maar het kan ook best 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieleverancier geeft dit door aan je voormalige leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Made. Hiervoor krijg je een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Voorts krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “korting bij Pure Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Denk aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn wind en zon (stroom). Veel energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De maatschappijen reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Drimmelen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Vaillant, AWB, Intergas, Nefit of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Windturbines genereren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Made

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Made en bespaar op gas en licht!