Energieleveranciers Etten Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Etten vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel unieke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. De Vastelastenbond of Pure Energie ontvangt. Het oversluiten gaat makkelijk en is zo gepiept. Hier doorzoek jij bruikbare details en support bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Etten

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Etten? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: stroom- en gas consumptie en locatie. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook bieden sommige maatschappijen een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €175 – €205. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Ootmarsum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over best een gecompliceerde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Etten juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Nadien tref jij een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gepiept. Problemen bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op deze pagina check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 725 m³
2 personen 2.450 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle grote organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot aan Vattenfall.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €385 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Etten

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via energieleverancieractie.nl kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Etten vergelijken. Vul jouw locatie & gas/licht inschatting in en vind binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer weten over een zeker contract? Klik dan op website van de aanbieder. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek snel de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Zetten afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Etten?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Etten juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Etten? Hieronder vind jij een tabel met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie + Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Qurrent gerekend met een verbruik van 1900 kWh t/m 3600 kWh stroom plus 950 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: achterhaal zeker even de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Etten. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande maatschappij. Aan de hand daarvan tref jij de geldige tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie vorige gas & licht pakket wordt beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieleverancier. In de regel gebeurt dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Etten. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Daarnaast ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “MAIN Energie abonnement“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Oude IJsselstreek.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Nefit, Vaillant, Atag, Remeha of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Etten

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Etten en bespaar op gas en licht!