Energieleveranciers Rheden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rheden vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek tijdelijke aanbiedingen die jij via de sites van bedrijven als Energiedirect.nl of Vrijopnaam kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Hier bekijk je toepasbare details en handreikingen voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Rheden

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Rheden? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren enkele organisaties een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €115 tot €270. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Biervliet.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aanzienlijk complexe rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rheden mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien vind je een resultatenpagina met beschikbare energiemaatschappijen. Je selecteert direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Problemen bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hierna bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.825 kWh 600 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Energieflex tot en met MAIN Energie.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €405 per jaar.

A la minute overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Rheden

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kun jij à la minute energieprijzen Rheden vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruik in, en bekijk probleemloos de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zekere leverancier? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en achterhaal direct de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Koedijk afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Rheden?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Rheden mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Rheden? Hieronder vind je een lijstje met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Eneco, Essent, Pure Energie en natuurlijk Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE op basis van een verbruik van 1650 kWh – 4050 kWh stroom plus 900 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: doorzoek altijd de kleine lettertjes van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Rheden. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde energiemaatschappij. In dit schrijven lees jij de kosten en bijkomende kosten (denk aan energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jullie vorige pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Doorgaans wordt dit van je gevraagd vlak voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” energieaanbieder geeft dit door aan de eerdere maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Rheden. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Voorts incasseer je een eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “gas van Budget Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energie-aanbieders doen hier aan mee. De maatschappijen bestellen windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Rheden.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Remeha, Nefit, Intergas, Vaillant of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij de energievraag weet te verkleinen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Rheden

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Rheden en bezuinig op gas en licht!