Energieleveranciers Biervliet Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Biervliet vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij o.a. Budget Energie of Qwint kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en rap. Hier bekijk je toepasbare feiten en tips dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Biervliet

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Biervliet? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woning. Verder moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: het telt allemaal mee. Ook hanteren enkele aanbieders een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €110 – €285. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Lieshout.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aardig flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Biervliet mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energiebedrijven. Je treft meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Problemen bij het invullen van gas en stroom verbruik? Op deze website detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 625 m³
2 personen 2.225 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot Vandebron.

Altijd de laagste prijs

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €455 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Biervliet

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze zoekmachine kan je ogenblikkelijk energieprijzen Biervliet vergelijken. Vul jouw locatie en stoom/gas verbruik in en bekijk ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan de merkpagina. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en signaleer eenvoudig de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Thorn afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Biervliet?

 1. Geef jouw postcode door (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Biervliet mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Biervliet? Op deze pagina doorzoek jij een ranglijst van standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Pure Energie, NLE, Essent, Vattenfall maar uiteraard ook ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Budget Energie berekend met een consumptie van 1700 kWh t/m 3900 kWh stroom plus 850 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: bekijk zeker even de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Biervliet. Nadat je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde aanbieder. In dit schrijven vind jij de overeengekomen kosten en extra regels (bijvoorbeeld aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Het actuele gas & licht pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energieaanbieder. In de meeste gevallen doe je dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Biervliet. Ze sturen jou hiervan een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment bewerken. Daarnaast ontvang je een overzicht + eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “Anode Energie variabel tarief“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De aanbieders reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Terneuzen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Remeha, Nefit, AWB, Intergas of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zeeland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je het verbruik van energie kunt minderen levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Biervliet

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Biervliet en betaal minder voor gas en licht!