Energieleveranciers Lieshout Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lieshout vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel tijdelijke acties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Clean Energy en Vattenfall kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl bekijk je nuttige gegevens en tips bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lieshout

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Lieshout? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieverbruik en locatie. Daarnaast moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook verstrekken de meeste aanbieders een royale welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €135 t/m €235. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Vlagtwedde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft nogal een ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lieshout juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Nadien tref jij een tabel met beschikbare energieleveranciers. Jij kiest direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is zo gedaan. Problemen bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 625 m³
2 personen 2.125 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van DELTA tot aan Vrijopnaam.

Besparen op je energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €235 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Lieshout

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van onze speciale vergelijker kun jij snel energieprijzen Lieshout vergelijken. Geef je woongegevens plusgas/licht inschatting in en vind snel het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en vergelijk meteen de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Eenum afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Lieshout?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Lieshout juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Lieshout? Hier vind je een aantal van standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice en natuurlijk ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1950 kWh t/m 3050 kWh stroom en 800 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw huidige maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: doorzoek uiteraard de kleine lettertjes van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Lieshout. Nadat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de aankomende aanbieder. In dit schrijven lees je de prijzen en condities (onder andere energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Jouw lopende gas & licht pakket wordt opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energiemaatschappij. Dikwijls moet dit iets voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieaanbieder communiceert dit weer richting je voormalige energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Lieshout. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Tevens incasseer je een overzicht + eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “aanbiedingen van Endinet Groep“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante manieren zijn zon en wind (energie). Een groot aantal maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Laarbeek.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Vaillant, Remeha, Intergas, Nefit of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Lieshout

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Lieshout en betaal minder voor gas en licht!