Energieleveranciers Thorn Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Thorn vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel unieke welkomstkortingen die jij via de sites van aanbieders zoals Huismerk Energie en Vandebron kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en snel. Op deze pagina vind je handige feiten en tips ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Thorn

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Thorn? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroom consumptie en postcode. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Ook verstrekken sommige maatschappijen een hoge welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €130 tot +/- €275. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Eenum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is nogal een ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Thorn mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Nadien volgt een tabel met de goedkoopste energiemaatschappijen. Jij kiest simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel gedaan. Tips gebruiken bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op de site vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 600 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Greenchoice tot Powerpeers.

Vind het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €295 per jaar.

Razendsnel overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Thorn

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. onze zoekmachine kan jij meteen energieprijzen Thorn vergelijken. Voer je adres + stoom/gas verbruik in en kies vlug het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in site van de leverancier. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en vind snel de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Neerkant afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Thorn?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Thorn mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Thorn? Op deze pagina vind jij een lijstje met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Eneco maar ook Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, ENGIE op basis van een verbruik van 2150 kWh tot 3700 kWh stroom en 950 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: achterhaal altijd de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Thorn. Wanneer je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe leverancier. Daarin tref jij alle tarieven en regelgeving (onder andere leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat lopende gas & licht pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige maatschappij. Dikwijls moet dit iets voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstap. De toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar jouw oude energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Thorn. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Daarnaast incasseren jullie een eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “contract afsluiten bij Liander“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn zon en wind (energie). Een groot aantal energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De bedrijven reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Maasgouw.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Nefit, Intergas, AWB, Remeha of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij de energievraag weet te beperken kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Thorn

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Thorn en bespaar op gas en licht!