Energieleveranciers Oud-Alblas Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oud-Alblas vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle speciale aanbiedingen die jij via de sites van onder andere Energieflex of NLE kunt gebruiken. Overstappen gaat simpel en vlug. Hier lees je functionele details en hulp bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oud-Alblas

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Oud-Alblas? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: energieverbruik en woonplaats. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energiekosten. Dat beslaat slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden enkele organisaties een hoge welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €115 tot €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Appeltern.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aardig ingewikkelde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oud-Alblas mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens tref jij een resultatenpagina met beschikbare energiemaatschappijen. Je treft à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invullen van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 600 m³
2 personen 2.250 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle bekende partijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan HVC.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €475 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Oud-Alblas

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij de vergelijker kun je snel energieprijzen Oud-Alblas vergelijken. Geef je woongegevens & gas/licht inschatting in en selecteer ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer binnen no-time de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Hoogvliet afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Oud-Alblas?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Oud-Alblas mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Oud-Alblas? Op de site bekijk je een tabel met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, NLE, Greenchoice, Vattenfall maar uiteraard ook Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1600 kWh tot 3100 kWh stroom plus 800 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jullie actuele maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: doorzoek altijd de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Oud-Alblas. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe energieaanbieder. In deze mail of brief bekijk je de kosten en condities (zoals netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je vorige gas & licht pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf meestal het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige maatschappij. Doorgaans gebeurt dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Oud-Alblas. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarnaast ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “contract Budget Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de leveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven reserveren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Molenwaard.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Intergas, Nefit, Vaillant, Remeha of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij de energievraag vermindert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Oud-Alblas

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Oud-Alblas en betaal minder voor gas en licht!