Allure Energie energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over energieleverancier Allure Energie? Op onze specialisten bekijk jij alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van mei 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt direct het goedkoopste Allure Energie pakket dat aansluit op je behoeften. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en prettig. Jij bekijkt hier unieke kortingsacties die jij via de sites van Allure Energie kan activeren.

Complete vergelijking

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Engie tot aan Vrijopnaam.

Het goedkoopste contract

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €325 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Allure Energie energiepakket afsluiten

Kunnen jullie overstappen naar het goedkoopste energiepakket van Allure Energie? Dat gaat zonder moeite wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Vul je postcode, gas & stroomverbruik en ander zoekwensen in. Klik links op het merk “Allure Energie”. Je checkt nu ogenblikkelijk het voordeligste contract dat in lijn is met jouw eisen. Goed om te weten: de kosten worden niet enkel bepaald door de kosten van energie. Let ook goed op verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten. Vergeet daarnaast niet de welkomstkorting. Voor sommige energiepakketten kan dit oplopen tot €125 korting (klik door naar Cogas of Westland Infra).

Stroom & gas van Allure Energie vergelijken (tarieven mei 2024)

Allure Energie is een erkende dienstverlener van stroom en gas. Deze energieaanbieder heeft contracten in alle soorten en maten. Dan hebben we het over een modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar en onbepaalde tijd. Ons advies: selecteer het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Feitelijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Op den duur betaal je dan het minst voor energie! Direct aanmelden bij Allure Energie? Vul de vergelijker in, en stap eenvoudig over naar een voordelig stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt kan je helpen.

Soort huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 1.900 m³

Overstappen naar Allure Energie

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Deze situatie is eenvoudig: bestellen en aansluiten. Ben jij al gebonden aan een Allure Energie energiecontract, en staat er een verhuizing op de planning? Dat kun je online of via de telefoon melden bij jullie huidige aanbieder. Je leverancier verzorgt het overzetten van het huidige contract. Loopt jouw stroom en gas bij een andere energieaanbieder, en wens je een overstap naar Allure Energie? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. De aanstaande aanbieder van stroom en gas doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Ga je Allure Energie opzeggen? Neem contact op met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Vergeet niet de opzegtermijn in het contract en eventuele boetes indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Zeewolde, Doetinchem en Leiden).

Overstappen naar het goedkoopste energiecontract van Allure Energie

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
  3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Kies voor groene of grijze stroom.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Allure Energie met welkomstbonus

Vanzelfsprekend ben jij benieuwd naar de beste Allure Energie aanbieding van mei 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3- of 5 jarig contract, je kunt altijd korting krijgen. Deze korting op energie vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €95 tot €220 (voor lange contract krijg je meer). Jouw welkomstbonus wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus geen gek idee om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. Deze welkomstbonus Allure Energie in mei 2024 is aantrekkelijk. Waar wacht je nog op? Ga naar de vergelijkpagina, vul jouw gegevens in, en vergelijk de grote Allure Energie energiepakketten voor de beste aanbieding. Let op: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Huidige klanten krijgen soms korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

energieleverancier-allure-energie

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten van Allure Energie en betaal minder voor gas en licht!