Cogas energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in energieleverancier Cogas? Via onze specialisten doorzoek je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van juni 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft direct het goedkoopste Cogas pakket dat aansluit op jouw wensen. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en probleemloos. Je doorzoek hier aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij Cogas kan scoren.

Compleet aanbod

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Engie tot aan MAIN Energie.

Altijd de laagste prijs

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €295 per jaar.

Gelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Cogas energiepakket afsluiten

Kunnen jullie overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste energiepakket van Cogas? Dat is niet moeilijk middels de vergelijker op onze website. Vul jullie adresgegevens, energiegebruik en overige wensen in. Klik links op het merk “Cogas”. Je checkt nu snel het beste en scherpste contract dat aansluit bij jouw ideaalplaatje. Goed om te weten: de energierekening bestaat niet enkel uit een tarief voor verbruikt stroom + gas. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting. En check te allen tijde ook de welkomstkortingen. Op diverse contracten ontvang je tot wel €165 voordeel (lees ook verder over Endinet Groep of Stedin).

Gas + stroom van Cogas vergelijken (tarieven juni 2024)

Cogas is een betrouwbare verstrekker van zowel gas als elektriciteit. De energieleverancier heeft verschillende soorten pakketten. Dan hebben we het over een modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Advies: selecteer het vaste tarief met een korte looptijd. Als je slim bent ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Onderaan de streep is dat het voordeligst! Direct aanmelden bij Cogas? Vul de vergelijker in, en stap vlug over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het schema hieronder is een handig hulpmiddel.

Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.825 kWh 600 m³
2 personen 2.200 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Cogas

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? In dit geval is het niet moeilijk: bestellen en aansluiten. Loopt er al een Cogas energiecontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig doorzetten naar de klantenservice. Je leverancier draagt zorg voor de ondersteuning voor het oversluiten. Heb je te maken met een contract bij een andere energieleverancier, en wil je overstappen naar Cogas? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Je nieuw gekozen gas en stroom leverancierkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Wil jij Cogas opzeggen? Bel met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Controleer altijd de opzegtermijn en eventuele boetes bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Diemen, Laren en Tiel).

Overstappen naar het goedkoopste energiecontract van Cogas

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Wens je groene of grijze stroom?
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Cogas met welkomstbonus

Logischerwijs sluit jij je abonnement over naar de meest royale Cogas aanbieding van juni 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig (kortlopend) abonnement, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, de korting is er altijd wel. Deze vorm van korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €180 tot €270 (ligt aan het type contract). De beloofde welkomstkorting wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus slim om elk jaar over te stappen van leverancier. Jouw welkomstbonus Cogas in juni 2024 is weer interessant. Waar wacht je nog op? Ga naar de vergelijkpagina, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk alle Cogas energiepakketten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). Eigenaren van bestaande contracten kunnen vaak wel profiteren van korting op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-cogas

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten van Cogas en bespaar op stroom en gas!