Energieleveranciers Tiel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tiel vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle aantrekkelijke acties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Clean Energy of Powerpeers kan scoren. Overstappen van energie gaat moeiteloos en probleemloos. Op deze pagina doorzoek jij functionele gegevens en support ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Tiel

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Tiel? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en adres. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder bieden enkele aanbieders een royale welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €170 tot €190. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Eerbeek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft nogal een complexe rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tiel februari 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan tref jij een resultatenpagina met de meest voordelige energiebedrijven. Je vindt zo handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten gedaan. Moeite bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 650 m³
2 personen 2.150 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Eneco tot en met UnitedConsumers.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €415 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Tiel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze tool kunnen jullie direct energieprijzen Tiel vergelijken. Vul jouw locatie & gas/licht inschatting in en bekijk moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en ontdek vlug de beste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Nes-Heerenveen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Tiel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Tiel februari 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Tiel? Nu bekijk je een lijstje met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, NLE maar ook Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio op basis van een verbruik van 1500 kWh tot 4050 kWh stroom plus 950 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: controleer wel de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Tiel. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de gekozen aanbieder. Hierin tref je de geldige tarieven en bijkomende kosten (denk aan netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag: ) van het contract. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw actuele gas & licht pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je verhuizen? Je moet dan zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige maatschappij. Meestal wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de overstap. Jouw toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Tiel. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Tevens incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “contract afsluiten bij Enexis“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energieleveranciers doen hier aan mee. De organisaties reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Tiel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Nefit, Intergas, AWB, Remeha of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik minimaliseert heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Tiel

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Tiel en betaal minder voor gas en licht!