Energieleveranciers Nes-Heerenveen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nes-Heerenveen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Essent en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en rap. Hieronder lees je handige feiten en adviezen t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nes-Heerenveen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Nes-Heerenveen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energiekosten. Dit beïnvloed maar beperkt de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden flink wat bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €145 tot €255. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Miste.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over nogal een flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nes-Heerenveen juni 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Hierna check je een overzicht met de meest voordelige energiecontracten. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gepiept. Hulp nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hieronder detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 700 m³
2 personen 2.225 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van DELTA tot en met MAIN Energie.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €455 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nes-Heerenveen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door onze tool kunnen jullie meteen energieprijzen Nes-Heerenveen vergelijken. Geef je woongegevens + stoom/gas verbruik in en vind snel de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Dit vind je in de merkpagina. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en bekijk direct de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Greonterp afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nes-Heerenveen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Nes-Heerenveen juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Nes-Heerenveen? Op de site lees je een tabel met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Essent, Vattenfall en ook Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio op basis van een verbruik van 2050 kWh – 2950 kWh stroom plus 1250 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: bekijk wel de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Nes-Heerenveen. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde energiemaatschappij. Hierin lees je de kosten en extra regels (denk aan opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jouw lopende energiecontract zal worden opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Jij zult dan doorgaans het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige aanbieder. Normaal gesproken doe je dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige aanbieder geeft dit door aan je voormalige aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Nes-Heerenveen. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Daarnaast krijg jij de eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “energiebedrijf Qurrent“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn wind en zon (stroom). De meeste energiemaatschappijen doen hier aan mee. De bedrijven importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Heerenveen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Nefit, AWB, Atag, Vaillant of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je het verbruik van energie reduceert heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Nes-Heerenveen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Nes-Heerenveen en bespaar op gas en licht!