Energieleveranciers Zwijndrecht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zwijndrecht vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt snel de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle tijdelijke aanbiedingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Essent en Vandebron kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en prettig. Op de site vergaar je functionele gegevens en handreikingen bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Zwijndrecht

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Zwijndrecht? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van factoren als: gas- en stroomverbruik en postcode. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting: het telt allemaal mee. Tevens bieden enkele aanbieders een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €165 tot €260. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Hurwenen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zwijndrecht juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Hierna vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energiecontracten. Je treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 675 m³
2 personen 2.200 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Essent tot HVC.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €415 per jaar.

Een snelle overstap

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Zwijndrecht

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan men eenvoudig energieprijzen Zwijndrecht vergelijken. Vul postcode + huisnummer en stoom/gas verbruik in en zoek eenvoudig het goedkoopste contract. Meer details over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen rechts en ontdek ogenblikkelijk de beste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Scheemda afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Zwijndrecht?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Zwijndrecht juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Zwijndrecht? Op de site vind je een opsomming met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Greenchoice, Pure Energie, NLE maar ook Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Powerpeers met een verbruik van 1850 kWh tot 2850 kWh stroom plus 700 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: bekijk wel de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Zwijndrecht. Wanneer je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energiemaatschappij. In deze mail of brief tref je de prijzen en regelgeving (onder andere netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Het vorige gas en stroom pakket zal worden opgezegd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe maatschappij. In de meeste gevallen dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, echter soms ook tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieleverancier speelt de standen door aan de “vroegere” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Zwijndrecht. Hiervoor krijg je een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Ook krijg je een eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “actie Powerpeers“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De aanbieders importeren windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Zwijndrecht.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Remeha, Nefit, Atag, Intergas of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Een windturbine levert schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Zwijndrecht

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Zwijndrecht en bespaar op gas en licht!