Energieleveranciers Hurwenen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hurwenen vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke welkomstacties die men standaard niet bij bedrijven als DELTA en Vandebron kunt vinden. Het oversluiten gaat moeiteloos en prettig. Op deze pagina vind je praktische details en support voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hurwenen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Hurwenen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en woning. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien schenken flink wat organisaties een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €115 tot +/- €260. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Spui.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft best een flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hurwenen juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Nadien check je een overzicht met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time gedaan. Advies nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hierna bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot Leon Zeewolde.

Besparen op de energienota

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €325 per jaar.

Direct overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Hurwenen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun jij eenvoudig energieprijzen Hurwenen vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en kies probleemloos de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in de merkpagina. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en ontdek meteen de beste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Budel afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Hurwenen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Hurwenen juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Hurwenen? Hieronder check je een lijstje met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Pure Energie, NLE, Eneco, Essent en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2350 kWh t/m 3850 kWh stroom plus 750 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: achterhaal altijd de voorwaarden van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Hurwenen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe maatschappij. Daarin zie jij de geldige tarieven en voorwaarden (zoals energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Je lopende gas & licht pakket zal worden opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. In de regel wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar de eerdere aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Hurwenen. Het is nog even wachten op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon corrigeren. Ook krijg je te maken met een eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “overstappen naar Oxxio“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante opties zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers importeren zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Maasdriel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Remeha, Nefit, Intergas, Atag of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je het verbruik van energie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Hurwenen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Hurwenen en bezuinig op gas en licht!