Energieleveranciers Spui Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Spui vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt snel de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel tijdelijke aanbiedingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Essent en Oxxio kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl vergaar je handige informatie en adviezen dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Spui

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Spui? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: stroom- en gas consumptie en adres. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook gunnen sommige aanbieders een royale welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €150 t/m €240. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Deurningen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om nogal een flinke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Spui april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Dan check je een overzicht met relevante energiemaatschappijen. Je selecteert binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is zo doorgevoerd. Problemen bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op de site detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle grote providers vergelijken. Van Essent tot en met Innova Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €335 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Spui

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van onze speciale vergelijker kan men meteen energieprijzen Spui vergelijken. Vul jouw locatie plusstoom/gas verbruik in en vind meteen de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en check eenvoudig de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Mastenbroek afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Spui?

 1. Voer jouw locatie in (Zeeland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Spui april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Spui? Hier vind je een lijstje met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Essent, Vattenfall, Greenchoice maar ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE met een verbruik van 1800 kWh t/m 3300 kWh stroom en 1350 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met je energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: achterhaal wel de condities van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Spui. Wanneer je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energiemaatschappij. In dit schrijven bekijk jij de geldige tarieven en regelgeving (onder andere aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Het werkende pakket wordt opgezegd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande aanbieder. Dikwijls doe je dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energieleverancier speelt de standen door aan je voormalige leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Spui. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Tevens krijg je een eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “overstapbonus Leon Zeewolde“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Denk aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energieleveranciers doen hier aan mee. De bedrijven halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Terneuzen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Vaillant, Atag, Remeha, Intergas of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je het verbruik van energie reduceert levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Spui

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Spui en bespaar op gas en licht!