Energieleveranciers Deurningen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Deurningen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Eneco en Pure Energie kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en vlug. Op deze website doorzoek jij bruikbare gegevens en support dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Deurningen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Deurningen? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door factoren als: stroom- en gasverbruik en adres. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook gunnen enkele organisaties een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €135 – €245. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Nieuw-Vossemeer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is nogal een gecompliceerde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Deurningen juni 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Vervolgens volgt een resultatenpagina met relevante energiecontracten. Je selecteert binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Problemen bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 625 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle bekende providers vergelijken. Van Engie tot aan Vandebron.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €365 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Deurningen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van de vergelijker kan je binnen no-time energieprijzen Deurningen vergelijken. Vul postcode + huisnummer & gas/licht inschatting in en kies eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zeker contract? Dit vind je in de merkpagina. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer vlug de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Wekerom afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Deurningen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Overijssel)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Deurningen juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Deurningen? Hieronder doorzoek jij een opsomming met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie maar ook Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Qurrent berekend met een consumptie van 1700 kWh – 3650 kWh stroom en 1050 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over je energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: doorzoek zeker even de voorwaarden van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Deurningen. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende organisatie. In deze mail of brief lees jij alle tarieven en condities (denk hierbij aan vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Het actuele energiecontract zal worden beëindigd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energieleverancier. Dikwijls wordt dit van je gevraagd vlak voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. Jouw aanstaande energieleverancier communiceert dit weer richting je voormalige aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Deurningen. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Daarnaast incasseer jij de eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “Innova Energie actietarief“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de maatschappijen doen hier aan mee. De organisaties importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Dinkelland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Vaillant, Remeha, Intergas, Nefit of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je jouw eigen verbruik vermindert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Deurningen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Deurningen en bezuinig op gas en licht!