Energieleveranciers Nieuw-Vossemeer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuw-Vossemeer vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek unieke kortingsacties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Budget Energie en Leon Zeewolde kunt vinden. Het oversluiten gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op deze website vind jij toepasbare feiten en adviezen voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuw-Vossemeer

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Nieuw-Vossemeer? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieverbruik en adres. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energiekosten. Dat bepaalt maar in kleine mate de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast verstrekken de meeste bedrijven een royale welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €180 – €220. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Workum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een behoorlijk moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuw-Vossemeer mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Hierna volgt een lijst met de meest voordelige energiecontracten. Je selecteert direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten gepiept. Tips gebruiken bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op deze website vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 725 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot Pure Energie.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €245 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuw-Vossemeer

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan men binnen no-time energieprijzen Nieuw-Vossemeer vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruiksgegevens in, en kies direct de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zeker pakket? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen hiernaast en ontdek direct de duurzaamste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Haaften afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Nieuw-Vossemeer?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Nieuw-Vossemeer mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Nieuw-Vossemeer? Op deze website check je een aantal van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco, Essent maar uiteraard ook ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2250 kWh t/m 3100 kWh stroom en 850 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: bekijk wel de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nieuw-Vossemeer. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande energieaanbieder. Daarin vind je alle tarieven en voorwaarden (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Je lopende pakket wordt beëindigd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energiemaatschappij. Normaal gesproken moet dit zo’n week voor de overstapdatum, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande maatschappij geeft dit door aan jouw oude leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Nieuw-Vossemeer. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verlagen. Bovendien krijg je een eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “energie-aanbieder Essent“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Steenbergen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een AWB, Intergas, Atag, Remeha of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je het verbruik van energie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Nieuw-Vossemeer

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Nieuw-Vossemeer en betaal minder voor gas en licht!