Energieleveranciers Budel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Budel vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle exclusieve welkomstkortingen die je niet via de website van bedrijven als Allure Energie of Innova Energie ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en probleemloos. Hieronder vergaar je toepasbare feiten en support t.b.v. het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Budel

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Budel? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en woonplaats. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Daarnaast gunnen flink wat leveranciers een flinke welkomstkorting bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €120 t/m €235. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Mastenbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met best een ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Budel april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Nadien tref jij een resultatenpagina met de goedkoopste energieleveranciers. Je vindt zo direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten doorgevoerd. Hulp nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Hier detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 625 m³
2 personen 2.475 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Engie tot en met Pure Energie.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €235 per jaar.

Razendsnel overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Budel

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij de vergelijker kun je eenvoudig energieprijzen Budel vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook verbruik in, en selecteer onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer info over een zeker pakket? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en achterhaal rap de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Ven-Zelderheide afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Budel?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Budel april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Budel? Op deze website bekijk je een lijstje met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent maar uiteraard ook Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE met een verbruik van 1650 kWh – 2800 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over je leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: doorzoek zeker even de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Budel. Zodra jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energieleverancier. Hierin tref je de kosten en regelgeving (denk aan energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Jouw actuele pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige leverancier. Meestal doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan je voormalige leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Budel. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Daarbij incasseren jullie de eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “Innova Energie korting“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Onder andere gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De bedrijven kopen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Cranendonck.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Atag, Vaillant, Nefit, AWB of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw eigen verbruik weet te verkleinen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Budel

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Budel en bespaar op gas en licht!