Energieleveranciers Ven-Zelderheide Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ven-Zelderheide vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle aantrekkelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals E.ON en MAIN Energie ontvangt. Het oversluiten gaat eenvoudig en rap. Hier doorzoek jij nuttige toelichtingen en support dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ven-Zelderheide

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Ven-Zelderheide? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van factoren als: energieverbruik en woonplaats. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Deze bepalen slechts ten dele je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder gunnen enkele leveranciers een hoge welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €160 tot +/- €205. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Follega.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft best een flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ven-Zelderheide mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens tref jij een overzicht met beschikbare energieleveranciers. Je treft simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Hulp nodig bij het inschatten van jouw verbruik? Hier check je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Engie tot aan Vrijopnaam.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €235 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Ven-Zelderheide

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels energieleverancieractie.nl kan je à la minute energieprijzen Ven-Zelderheide vergelijken. Vul jouw locatie en gas/licht inschatting in en selecteer meteen het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald contract? Ga dan verder naar site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en signaleer snel de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Noordhorn afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Ven-Zelderheide?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Ven-Zelderheide mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Ven-Zelderheide? Op deze pagina vind jij een tabel met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, NLE en ook Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, ENGIE met een verbruik van 1500 kWh – 2650 kWh stroom plus 900 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw bestaande energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: controleer ten alle tijde de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Ven-Zelderheide. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energieaanbieder. In deze mail of brief zie je de geldige tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat oude gas & licht pakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energieaanbieder. Normaal gesproken doe je dit vlak voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken na de overstap. De nieuwe energieleverancier speelt de standen door aan jouw oude energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Ven-Zelderheide. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Daarbij krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “review E.ON“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zon en wind (energie). Een groot aantal maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties reserveren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Gennep.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Nefit, AWB, Vaillant, Intergas of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je het verbruik van energie kunt terugdringen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Ven-Zelderheide

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Ven-Zelderheide en betaal minder voor gas en licht!