Energieleveranciers Noordhorn Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Noordhorn vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek speciale welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Essent of Leon Zeewolde kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Hieronder vind je bruikbare informatie en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Noordhorn

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Noordhorn? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieconsumptie en postcode. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast verstrekken enkele bedrijven een hoge welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €175 tot €260. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Zuidlaarderveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is nogal een moeilijke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Noordhorn juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend check je een tabel met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Moeite bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op deze website tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 600 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Qurrent.

Flink besparen op jouw energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €305 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Noordhorn

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door de vergelijker kan jij rap energieprijzen Noordhorn vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en kies à la minute de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de merkpagina. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en signaleer ogenblikkelijk de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Heerhugowaard afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Noordhorn?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Noordhorn juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Noordhorn? Onder dit stukje vind je een lijstje met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Essent, Eneco, NLE maar ook Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1700 kWh tot 3800 kWh stroom en 1000 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Noordhorn. Nadat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de gekozen maatschappij. In deze mail of brief vind je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (bijvoorbeeld leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het oude gas en stroom pakket wordt opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energieleverancier. Meestal dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstap. De toekomstige aanbieder geeft dit door aan de eerdere energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Noordhorn. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Voorts ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “maandelijkse kosten Allure Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Denk aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken manieren zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De organisaties bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Zuidhorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met AWB, Vaillant, Remeha, Atag of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag vermindert zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Noordhorn

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Noordhorn en betaal minder voor gas en licht!