Energieleveranciers Heerhugowaard Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heerhugowaard vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle speciale acties die men standaard niet bij o.a. Fenor en Leon Zeewolde ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en snel. Op deze website doorzoek jij toepasbare details en support ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Heerhugowaard

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Heerhugowaard? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: energieconsumptie en locatie. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien verstrekken de meeste maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €105 t/m €240. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken s-Heer Arendskerke.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een aardig ingewikkelde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heerhugowaard april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Aansluitend doorzoek je een opsomming met de meest voordelige energieleveranciers. Je ontdekt rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time geregeld. Advies nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hierna bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle bekende organisaties vergelijken. Van De Vastelastenbond tot MAIN Energie.

Altijd de laagste prijs

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €275 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Heerhugowaard

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door onze speciale vergelijker kun jij direct energieprijzen Heerhugowaard vergelijken. Voer je adres + energieverbruik in en selecteer direct het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Klik dan op website van de aanbieder. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en signaleer ogenblikkelijk de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Beers NB afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Heerhugowaard?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Heerhugowaard april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Heerhugowaard? Op deze pagina vind jij een tabel met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Essent maar ook Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1500 kWh tot 3650 kWh stroom plus 1150 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: doorzoek wel de voorschriften van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Heerhugowaard. Als je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande energiemaatschappij. Aan de hand daarvan vind jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (zoals aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Als het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jullie actuele contract wordt beëindigd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande maatschappij. In de regel gebeurt dit zo’n week voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Heerhugowaard. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verlagen. Ook krijg jij een eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Enduris oversluiten“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn wind en zon (stroom). Het gros van de aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De organisaties bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Heerhugowaard.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Intergas, Vaillant, Atag, Nefit of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw eigen verbruik kan verlagen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Heerhugowaard

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Heerhugowaard en betaal minder voor gas en licht!