Energieleveranciers Middelburg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Middelburg vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke aanbiedingen die je niet via de website van aanbieders zoals De Vastelastenbond en Qurrent ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en prettig. Op deze website vergaar je nuttige toelichtingen en support dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Middelburg

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Middelburg? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en adres. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens schenken flink wat organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €105 t/m €265. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Westervelde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is nogal een ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Middelburg april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Aansluitend check je een overzicht met de beste energieleveranciers. Je treft snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Hulp nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op deze pagina vind jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 1.850 kWh 675 m³
2 personen 2.100 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle bekende providers vergelijken. Van E.ON tot MAIN Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €345 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Middelburg

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze speciale vergelijker kunnen jullie meteen energieprijzen Middelburg vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en stoom/gas verbruik in en bekijk eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in site van de leverancier. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en signaleer onmiddellijk de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Gauw afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Middelburg?

 1. Voer jouw locatie in (Zeeland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Middelburg april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Middelburg? Hieronder vind jij een tabel met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice maar uiteraard ook ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio gerekend met een verbruik van 1750 kWh t/m 2550 kWh stroom plus 1350 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jullie actuele maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: controleer ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Middelburg. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de geselecteerde leverancier. Daarin lees jij de geldige tarieven en kleine lettertjes (onder andere vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Het huidige pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige maatschappij. Meestal dien je dit te doen een paar dagen voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. De nieuwe maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Middelburg. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Bovendien ontvang jij een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “energieleverancier Budget Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante manieren zijn zon en wind (energie). Veel maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders reserveren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Middelburg.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Nefit, Atag, Intergas, Remeha of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zeeland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij de energievraag kan verlagen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Middelburg

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Middelburg en betaal minder voor gas en licht!