Energieleveranciers Westervelde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Westervelde vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle speciale welkomstacties die men standaard niet bij o.a. Huismerk Energie of Vattenfall kunt vinden. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en prettig. Hier bekijk je handige details en hulp t.b.v. het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Westervelde

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Westervelde? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gas consumptie en adres. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder bieden de meeste maatschappijen een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €95 tot €285. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Harderwijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met best een gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Westervelde juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Daarop check je een overzicht met de goedkoopste energie aanbieders. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Hulp nodig bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle populaire partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Innova Energie.

Een lagere energierekening

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €355 per jaar.

Gelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Westervelde

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van onze zoekmachine kan jij binnen no-time energieprijzen Westervelde vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en kies onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaald pakket? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en vind eenvoudig de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Oudezijl afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Westervelde?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Westervelde juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Westervelde? Op energieleverancieractie.nl check je een aantal van gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, NLE, Essent, Eneco maar ook Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent op basis van een verbruik van 2350 kWh t/m 3250 kWh stroom en 700 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: controleer zeker even de condities van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Westervelde. Op het moment dat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe energieleverancier. Aan de hand daarvan zie jij de kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Jouw actuele energiecontract zal worden opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je van woning wisselen? Jij zult dan meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieleverancier. Doorgaans doe je dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” aanbieder stuurt de standen door naar de eerdere maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Westervelde. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Bovendien krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “gas licht RENDO Netwerken“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De leveranciers reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Noordenveld.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Intergas, Remeha, AWB, Nefit of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je het verbruik van energie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Westervelde

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Westervelde en bespaar op gas en licht!