Energieleveranciers Waalre Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Waalre vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel exclusieve acties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld DELTA of Vattenfall ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en is zo gepiept. Hieronder vind je toepasbare aanwijzingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Waalre

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Waalre? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en postcode. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energiekosten. Dit bepaalt slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens hanteren enkele bedrijven een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €125 – €285. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Glane.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een aardig complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Waalre juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energiebedrijven. Je treft snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het invullen van jullie energieverbruik? Hier check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de laagste prijs

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €455 per jaar.

A la minute overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Waalre

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Via onze speciale vergelijker kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Waalre vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusenergieverbruik in en kies binnen no-time het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaalde leverancier? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en bekijk onmiddellijk de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Oosterbeek afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Waalre?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Waalre juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Waalre? Nu lees je een opsomming met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Greenchoice, NLE, Vattenfall, Eneco maar uiteraard ook ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent berekend met een consumptie van 2450 kWh – 4150 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: controleer ten alle tijde de condities van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Waalre. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe energiemaatschappij. Daarin lees je de geldige tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld leveringkosten, vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie lopende contract wordt stopgezet. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Jij zult dan normaal gesproken het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” leverancier. Doorgaans dien je dit te doen iets voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier geeft dit door aan de “vroegere” leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Waalre. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Voorts incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “beoordeling Westland Infra“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Waalre.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een AWB, Atag, Remeha, Intergas of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw energieconsumptie vermindert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Waalre

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Waalre en bespaar op gas en licht!