Energieleveranciers Oosterbeek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oosterbeek vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle exclusieve acties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Huismerk Energie of Innova Energie ontvangt. Overstappen gaat eenvoudig en prettig. Op deze website vergaar je nuttige details en handreikingen ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oosterbeek

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Oosterbeek? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieverbruik en postcode. Ook moet je verder kijken dan enkel de energiekosten. Dat beslaat maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook bieden veel maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €150 tot €270. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Agelo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met nogal een complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oosterbeek juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Aansluitend check je een resultatenpagina met beschikbare energiecontracten. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Advies nodig bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hieronder check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot Powerpeers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €225 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oosterbeek

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een goedkoop energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze zoekmachine kun je direct energieprijzen Oosterbeek vergelijken. Vul jouw locatie + verbruiksgegevens in, en zoek eenvoudig het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en achterhaal rap de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Hieslum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Oosterbeek?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Oosterbeek juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Oosterbeek? Op deze pagina doorzoek jij een lijstje met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Eneco maar ook Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie berekend met een consumptie van 1850 kWh t/m 3200 kWh stroom plus 1250 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: bekijk altijd de kleine lettertjes van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Oosterbeek. Wanneer je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de nieuwe aanbieder. In dit schrijven bekijk jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (denk aan regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Het werkende gas en stroom pakket wordt beëindigd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” aanbieder. Doorgaans wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Oosterbeek. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon bijstellen. Bovendien incasseer jij een overzicht + eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “verbruik Vandebron“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Onder andere gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers bestellen zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Renkum.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Intergas, Atag, Vaillant, Remeha of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Oosterbeek

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Oosterbeek en bespaar op gas en licht!