Energieleveranciers Hieslum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hieslum vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek exclusieve acties die je niet via de website van aanbieders zoals Clean Energy of Qurrent ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Op deze website vind je toepasbare details en hulp ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Hieslum

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Hieslum? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook geven veel bedrijven een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €160 tot +/- €290. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Sibculo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om nogal een complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hieslum juni 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna check je een resultatenpagina met de goedkoopste energieleveranciers. Je selecteert meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen no-time doorgevoerd. Problemen bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 750 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot HVC.

Makkelijk besparen op energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €395 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Hieslum

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. energieleverancieractie.nl kun je ogenblikkelijk energieprijzen Hieslum vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en vind eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en vergelijk meteen de beste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Bleskensgraaf afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Hieslum?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Hieslum juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Hieslum? Hier bekijk je een tabel met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Essent, NLE, Vattenfall, Greenchoice + ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2000 kWh t/m 4300 kWh stroom en 950 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: bekijk altijd de voorschriften van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Hieslum. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande energiemaatschappij. In deze mail of brief lees jij afgesproken prijzen en regelgeving (zoals energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat huidige contract wordt opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energieleverancier. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd iets voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier geeft dit door aan de “vroegere” leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Hieslum. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Tevens krijgen jullie een eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “Oxxio voor gas en licht“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Remeha, Intergas, AWB, Vaillant of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Hieslum

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Hieslum en betaal minder voor gas en licht!