Vandebron energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de energieleverancier Vandebron? Op onze experts vind je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juli 2024. A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt moeiteloos het goedkoopste Vandebron pakket dat geschikt is voor jullie uitgaven. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en gebruiksvriendelijk. Jullie spotten alle unieke acties die je niet op de reguliere manier bij Vandebron kan aanschaffen.

Alle aanbieders

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Innova Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Een snelle overstap

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Vandebron energiepakket afsluiten

Kan je overstappen naar het goedkoopste energiepakket van Vandebron? Dat is zo geregeld aan de hand van de vergelijker op deze site. Voer jouw postcode en huisnummer, stroom + gasverbruik en overige wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Vandebron”. Je checkt nu gelijk het beste en scherpste contract dat volledig past bij jouw eisen. Advies: kijk verder dan alleen de prijzen van energie. Let ook goed op verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten. Let daarnaast vooral op de welkomstbonussen. Bij sommige leveranciers ontvang je tot wel €245 korting (bekijk ook Qwint of Powerpeers).

Gas en stroom van Vandebron vergelijken (tarieven juli 2024)

Vandebron is een populaire verstrekker van stroom en gas. Deze energiemaatschappij heeft allerlei soorten contracten. Vanzelfsprekend het modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar of onbepaalde tijd. Advies: selecteer het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Concreet ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Uiteindelijk is dat het goedkoopst! Wil jij je ook aanmelden bij Vandebron? Open onze vergelijker, en stap vlug over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het overzicht hieronder biedt uitkomst.

Type huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³
Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.850 kWh 650 m³
2 personen 2.375 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 2.000 m³

Overstappen naar Vandebron

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Voor nieuwe huizen is de regel: afsluiten en leveren. Ben jij al gebonden aan een Vandebron energiecontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je (online) kenbaar maken aan de service-afdeling. De klantenservice verwerkt de ondersteuning voor het oversluiten. Loopt er nog een contract bij een andere aanbieder, en ben je van plan over te stappen naar Vandebron? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. Je nieuw gekozen stroom en gas leverancier kan dit soms ook voor jou doen.

Contract opzeggen
Nu Vandebron opzeggen? Bel met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Let op: je hebt soms te maken met de actuele opzegtermijn en boeteconstructies indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Capelle aan den IJssel, Hoogeveen en Roermond).

goedkoopste energiecontract van Vandebron

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
  3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Vandebron met welkomstbonus

Natuurlijk ben jij benieuwd naar de voornaamste Vandebron aanbieding van juli 2024. Of je nu kiest voor een 1-jarige verbintenis, of een 3- of 5 jarig contract, de korting is er altijd wel. Deze korting op energie noemen we ook wel welkomstkorting. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €110 tot +/- €200 (voor lange contract krijg je meer). Deze welkomstkorting wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus geen gek idee om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. De beloofde welkomstbonus Vandebron in juli 2024 moet je zeker eens bekijken. Stap vandaag nog over. Start met vergelijken, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle Vandebron energiepakketten voor de beste aanbieding. Let wel: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Huidige klanten kunnen wel een korting krijgen op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-vandebron

Populaire abonnementen voor gas en elektriciteit

  • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
  • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
  • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten van Vandebron en bespaar op stroom en gas!