Energieleveranciers Capelle aan den IJssel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Capelle aan den IJssel vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld E.ON en Leon Zeewolde kunt vinden. Overstappen van energie gaat moeiteloos en zonder problemen. Op deze website bekijk je toepasbare gegevens en adviezen ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Capelle aan den IJssel

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Capelle aan den IJssel? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieconsumptie en woning. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast hanteren flink wat organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €95 tot +/- €195. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Merkelbeek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is nogal een gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Capelle aan den IJssel juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Vervolgens doorzoek je een tabel met relevante energiemaatschappijen. Je treft à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is zo geregeld. Problemen bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op deze website tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 650 m³
2 personen 2.150 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 1.900 m³

Alle organisaties

Alle grote organisaties vergelijken. Van DELTA tot Qwint.

Een lagere energierekening

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €405 per jaar.

Een snelle overstap

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Capelle aan den IJssel

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze zoekmachine kunnen jullie binnen no-time energieprijzen Capelle aan den IJssel vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & energieverbruik in en selecteer à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Klik dan op site van de leverancier. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en check vlug de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Vlaardingen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Capelle aan den IJssel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Capelle aan den IJssel juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Capelle aan den IJssel? Op deze pagina vind je een lijstje met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Greenchoice en natuurlijk Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE gerekend met een verbruik van 2300 kWh – 3200 kWh stroom en 800 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: doorzoek zeker even de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Capelle aan den IJssel. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de geselecteerde energiemaatschappij. Daarin vind je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (denk aan verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het contract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Je vorige contract wordt opgezegd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: krijg je een andere huis? Jij zult dan in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energieleverancier. In de regel wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige aanbieder communiceert dit weer richting je voormalige energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Capelle aan den IJssel. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon aanpassen. Bovendien ontvang jij een eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “Allure Energie welkomstkorting“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers reserveren zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Capelle aan den IJssel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Atag, Nefit, Vaillant, Remeha of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag reduceert kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Capelle aan den IJssel

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Capelle aan den IJssel en betaal minder voor gas en licht!