Energieleveranciers Vlaardingen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vlaardingen vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen die jij via de sites van onder andere De Vastelastenbond en Vrijopnaam ontvangt. Overstappen gaat eenvoudig en zonder problemen. Op deze website bekijk je handige aanwijzingen en handreikingen bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Vlaardingen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Vlaardingen? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gas consumptie en woning. Bovendien moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook bieden flink wat bedrijven een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €85 tot €275. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Garyp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een behoorlijk moeilijke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vlaardingen mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Dan check je een tabel met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo geregeld. Advies nodig bij het invullen van jouw verbruik? Hier tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 750 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Huismerk Energie tot Leon Zeewolde.

Flink besparen op jouw energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €385 per jaar.

Makkelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Vlaardingen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Via onze speciale vergelijker kun je snel energieprijzen Vlaardingen vergelijken. Geef je woongegevens plusgas/licht inschatting in en selecteer vlug het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen hiernaast en bekijk eenvoudig de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Odoorn afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Vlaardingen?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Vlaardingen mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Vlaardingen? Op deze pagina vind jij een aantal van meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE maar uiteraard ook Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Powerpeers op basis van een verbruik van 2350 kWh – 4000 kWh stroom en 1050 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jullie actuele energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: check ten alle tijde de voorschriften van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Vlaardingen. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde aanbieder. Aan de hand daarvan tref jij de kosten en condities (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Jullie huidige gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf dikwijls het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Meestal gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan ook best een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar de eerdere leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Vlaardingen. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment corrigeren. Daarnaast incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “review Vrijopnaam“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn manieren zijn zon en wind (energie). De meeste energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Vlaardingen.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Intergas, Vaillant, Atag of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik kunt terugdringen kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Vlaardingen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Vlaardingen en betaal minder voor gas en licht!