Energieleveranciers Merkelbeek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Merkelbeek vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij bedrijven als Energiedirect.nl en Vrijopnaam ontvangt. Het oversluiten gaat simpel en prettig. Op deze pagina vergaar je praktische toelichtingen en adviezen t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Merkelbeek

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Merkelbeek? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroomverbruik en adres. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de energienota. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast geven de meeste bedrijven een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €180 tot €195. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Westeremden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is nogal een moeilijke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Merkelbeek juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Nadien doorzoek je een tabel met de beste energie aanbieders. Je vindt zo moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Hulp nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hierna vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle bekende providers vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Powerpeers.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €455 per jaar.

Een snelle overstap

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Merkelbeek

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze tool kun je vlug energieprijzen Merkelbeek vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook stoom/gas verbruik in en kies binnen no-time het goedkoopste contract. Meer weten over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en check eenvoudig de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Garyp afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Merkelbeek?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Merkelbeek juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Merkelbeek? Hieronder vind je een tabel met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Essent, Eneco, Greenchoice maar uiteraard ook Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio op basis van een verbruik van 1700 kWh tot 4000 kWh stroom plus 700 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw huidige energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: controleer wel de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Merkelbeek. Zodra het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande aanbieder. Aan de hand daarvan bekijk jij de kosten en voorwaarden (denk aan aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Jouw vorige energiecontract wordt stopgezet. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieaanbieder. Dikwijls dien je dit te doen vlak voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 2 weken na de overstap. De nieuwe maatschappij geeft dit door aan jouw “oude” maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Merkelbeek. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Tevens ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “vergelijk Westland Infra“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Onderbanken.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Nefit, Remeha, AWB, Intergas of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie kunt minderen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Merkelbeek

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Merkelbeek en betaal minder voor gas en licht!