Energieleveranciers Hoogeveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hoogeveen vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle speciale aanbiedingen die men standaard niet bij bijv. DELTA en MAIN Energie kunt gebruiken. Het oversluiten gaat makkelijk en probleemloos. Op deze pagina bekijk je handige feiten en support ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hoogeveen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Hoogeveen? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en adres. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energiekosten. Deze bepalen slechts ten dele de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens hanteren sommige bedrijven een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €145 tot €260. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Sloten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is nogal een gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hoogeveen juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Daarop vind je een lijst met de goedkoopste energieleveranciers. Je vindt zo direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Problemen bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hier detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 700 m³
2 personen 2.100 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 1.950 m³

Alle aanbieders

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Essent tot aan MAIN Energie.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €315 per jaar.

Een snelle overstap

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Hoogeveen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van energieleverancieractie.nl kun jij probleemloos energieprijzen Hoogeveen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en kies meteen het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan site van de leverancier. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en bekijk onmiddellijk de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Brantgum afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Hoogeveen?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Hoogeveen juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Hoogeveen? Op de site bekijk je een tabel met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Eneco, Vattenfall, NLE, Greenchoice maar ook Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie op basis van een verbruik van 1650 kWh t/m 3150 kWh stroom en 1050 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jullie actuele energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: achterhaal altijd de condities van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Hoogeveen. Nadat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe aanbieder. Aan de hand daarvan vind je afgesproken prijzen en extra regels (onder andere verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je oude energiepakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor het moment van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe maatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Hoogeveen. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Bovendien incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “Vandebron voor gas en stroom“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Hoogeveen.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Remeha, Atag, Nefit, Vaillant of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik vermindert heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Hoogeveen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Hoogeveen en betaal minder voor gas en licht!