Energieleveranciers Sloten Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sloten vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel unieke acties die je niet via de website van aanbieders zoals Clean Energy of UnitedConsumers kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en rap. Op energieleverancieractie.nl vergaar je nuttige informatie en adviezen bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Sloten

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Sloten? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: energieconsumptie en locatie. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren veel aanbieders een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €170 t/m €245. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken De Westereen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aanzienlijk gecompliceerde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sloten april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Daarna volgt een lijst met relevante energie aanbieders. Je treft moeiteloos de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Hierna vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle grote organisaties vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met MAIN Energie.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €315 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Sloten

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Via onze speciale vergelijker kan je snel energieprijzen Sloten vergelijken. Geef je woongegevens en ook stoom/gas verbruik in en bekijk probleemloos het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaald contract? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk vlug de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Maasdam afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Sloten?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Sloten april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Sloten? Op de site check je een tabel met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie en natuurlijk Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Qurrent berekend met een consumptie van 2050 kWh t/m 3350 kWh stroom en 800 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: check zeker even de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Sloten. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe maatschappij. Aan de hand daarvan bekijk je de geldige tarieven en condities (bijvoorbeeld regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw lopende pakket wordt beëindigd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je verhuizen? Dan moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Doorgaans gebeurt dit zo’n week voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de dag van overstappen. De nieuwe leverancier geeft dit door aan de “vroegere” aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Sloten. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Daarbij incasseer je de eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “welkomstpremie Powerpeers“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente De Friese Meren.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Intergas, Remeha, Atag of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag weet te beperken kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Sloten

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Sloten en bezuinig op gas en licht!