Energieleveranciers Maasdam Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Maasdam vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Engie en Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Overstappen gaat handig en is zo gepiept. Hier bekijk je nuttige gegevens en hulp ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Maasdam

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Maasdam? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woning. Daarnaast moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Verder verstrekken flink wat leveranciers een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €80 tot €255. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Wanneperveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een behoorlijk complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Maasdam juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Hierna doorzoek je een lijst met de beste energiecontracten. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op deze pagina check je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 725 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot en met Oxxio.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €445 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Maasdam

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze zoekmachine kan je onmiddellijk energieprijzen Maasdam vergelijken. Vul jouw locatie & gas/licht inschatting in en selecteer probleemloos de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zeker pakket? Klik dan op site van de leverancier. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en achterhaal snel de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Ermelo afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Maasdam?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Maasdam juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Maasdam? Nu check je een opsomming met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, NLE en ook Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers op basis van een verbruik van 2500 kWh t/m 2900 kWh stroom en 1150 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: bekijk zeker even de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Maasdam. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de aankomende organisatie. Hierin vind jij alle tarieven en extra regels (denk aan energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Jullie huidige pakket wordt stopgezet. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energieleverancier. Gewoonlijk dien je dit te doen vlak voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe maatschappij geeft dit door aan je voormalige leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Maasdam. Je kunt rekenen op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Voorts incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “korting bij Leon Zeewolde“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante keuzes zijn zon en wind (energie). Veel van de leveranciers doen hier aan mee. De leveranciers bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Binnenmaas.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Vaillant, AWB, Atag, Nefit of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Maasdam

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Maasdam en betaal minder voor gas en licht!