Energieleveranciers Waddinxveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Waddinxveen vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle exclusieve welkomstacties die je niet via de website van bijvoorbeeld De Vastelastenbond of MAIN Energie kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Op deze website doorzoek jij functionele feiten en adviezen bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Waddinxveen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Waddinxveen? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woning. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast geven de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €100 t/m €195. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Goor.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om nogal een ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Waddinxveen juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Hierna volgt een tabel met relevante energiebedrijven. Je vindt zo à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op deze website tref jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 750 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle bekende partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Oxxio.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €245 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Waddinxveen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Via de vergelijker kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Waddinxveen vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusenergieverbruik in en vind binnen no-time de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Klik dan op site van de leverancier. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en bekijk direct de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Oosternijkerk afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Waddinxveen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Waddinxveen juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Waddinxveen? Op deze website doorzoek jij een ranglijst van meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Greenchoice maar uiteraard ook ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie berekend met een consumptie van 1550 kWh – 3400 kWh stroom en 1200 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van je energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: check zeker even de condities van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Waddinxveen. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de gekozen energiemaatschappij. Daarin bekijk je de kosten en voorwaarden (denk aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Het huidige pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande leverancier. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” energieleverancier stuurt de standen door naar je voormalige energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Waddinxveen. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Daarnaast ontvang je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “stroom en gas van De Vastelastenbond“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zon en wind (energie). Het gros van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De leveranciers bestellen zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Waddinxveen.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met AWB, Atag, Vaillant, Remeha of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als jij de energievraag weet te beperken levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Waddinxveen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Waddinxveen en betaal minder voor gas en licht!