Energieleveranciers Oosternijkerk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oosternijkerk vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt snel de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle tijdelijke acties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Allure Energie of HVC ontvangt. Het oversluiten gaat moeiteloos en snel. Op energieleverancieractie.nl bekijk je praktische aanwijzingen en tips dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oosternijkerk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Oosternijkerk? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieconsumptie en adres. Uiteraard moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook hanteren sommige maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 tot €190. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Alem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aardig moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oosternijkerk juli 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend volgt een opsomming met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time gedaan. Advies nodig bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna bekijk jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.800 kWh 700 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van E.ON tot Vattenfall.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €225 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Oosternijkerk

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Middels de vergelijker kan jij à la minute energieprijzen Oosternijkerk vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusenergieverbruik in en kies binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zekere aanbieder? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en check ogenblikkelijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Hippolytushoef afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Oosternijkerk?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Oosternijkerk juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oosternijkerk? Nu check je een ranglijst van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie en ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE met een verbruik van 2500 kWh tot 2950 kWh stroom en 1400 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van je maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: doorzoek zeker even de kleine lettertjes van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Oosternijkerk. Als je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande organisatie. Hierin tref jij de prijzen en condities (denk hierbij aan regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Dat werkende energiecontract zal worden beëindigd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Dikwijls doe je dit iets voor de datum van overstap, echter soms ook tot 14 dagen na de dag van overstappen. De nieuwe aanbieder speelt de standen door aan de “vroegere” energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Oosternijkerk. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Daarnaast krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “verbruik Cogas“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken keuzes zijn zon en wind (energie). De meeste energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders halen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Dongeradeel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Intergas, Atag, Nefit, Vaillant of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij de energievraag minimaliseert kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Oosternijkerk

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Oosternijkerk en bespaar op gas en licht!