Energieleveranciers Barendrecht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Barendrecht vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle unieke acties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als E.ON en Innova Energie kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en prettig. Op de site lees je praktische feiten en tips ten behoeve van het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Barendrecht

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Barendrecht? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en locatie. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de energienota. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook geven de meeste organisaties een hoge welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €160 t/m €250. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Lambertschaag.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aanzienlijk flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Barendrecht april 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien tref jij een opsomming met de beste energiebedrijven. Je selecteert simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hier vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 700 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan MAIN Energie.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €385 per jaar.

Gelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Barendrecht

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van energieleverancieractie.nl kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Barendrecht vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + energieverbruik in en kies moeiteloos de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaald contract? Selecteer dan site van de leverancier. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en check vlug de beste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Stellendam afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Barendrecht?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Barendrecht april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Barendrecht? Op de site vind jij een tabel met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE + Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl met een verbruik van 2150 kWh t/m 4100 kWh stroom en 750 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: achterhaal zeker even de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Barendrecht. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe aanbieder. Hierin bekijk je de prijzen en bijkomende kosten (zoals vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Dat werkende contract wordt stopgezet. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande aanbieder. Dikwijls doe je dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan ook best een paar dagen na de dag van overstappen. De nieuwe energiemaatschappij speelt de standen door aan je voormalige aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Barendrecht. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Daarbij ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “Fenor 1 jaar contract“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De leveranciers bestellen zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Barendrecht.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Remeha, Intergas, Atag, Nefit of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Barendrecht

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Barendrecht en bezuinig op gas en licht!