Energieleveranciers Stellendam Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Stellendam vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Anode Energie en Innova Energie kan afsluiten. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en rap. Op energieleverancieractie.nl vind jij nuttige feiten en handreikingen ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Stellendam

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Stellendam? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en locatie. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energiekosten. Dat beslaat maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden de meeste aanbieders een royale welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €110 tot €285. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Doldersum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met best een flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Stellendam juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Hierna vind je een overzicht met relevante energie aanbieders. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Moeite bij het invullen van gas en stroom verbruik? Hier check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot Vrijopnaam.

Makkelijk besparen op energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €285 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Stellendam

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels energieleverancieractie.nl kun jij à la minute energieprijzen Stellendam vergelijken. Vul jouw locatie en verbruik in, en bekijk snel het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en vergelijk onmiddellijk de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Merselo afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Stellendam?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Stellendam juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Stellendam? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een lijstje met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie, Vattenfall + Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1500 kWh tot 3550 kWh stroom en 800 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: doorzoek uiteraard de condities van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Stellendam. Wanneer je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energiemaatschappij. Hierin vind je alle tarieven en bijkomende kosten (denk aan leveringkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Het huidige energiecontract wordt beëindigd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: krijg je een andere huis? Jij zult dan normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande leverancier. Gewoonlijk dien je dit te doen een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Stellendam. Ze sturen jou hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Bovendien ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “besparen bij Budget Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de maatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Goeree-Overflakkee.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Vaillant, Nefit, Remeha, AWB of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij de energievraag kunt minderen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Stellendam

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Stellendam en bespaar op gas en licht!