Energieleveranciers Merselo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Merselo vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel unieke kortingsacties die men standaard niet bij onder andere Eneco en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan scoren. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op deze website vind jij nuttige informatie en handreikingen ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Merselo

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Merselo? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en locatie. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energiekosten. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien geven sommige bedrijven een gulle welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €165 – €200. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Westergeest.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een behoorlijk complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Merselo mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Daarna tref jij een opsomming met de meest voordelige energieleveranciers. Je treft vlug de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen no-time doorgevoerd. Advies nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hierna vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 675 m³
2 personen 2.250 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 2.100 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Anode Energie tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €295 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Merselo

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Merselo vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook stoom/gas verbruik in en vind onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer details over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer vlug de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Gassel afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Merselo?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Merselo mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Merselo? Hieronder doorzoek jij een lijstje met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Essent, Eneco, NLE, Greenchoice maar uiteraard ook Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2250 kWh t/m 4000 kWh stroom en 1300 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over je energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Advies: check altijd de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Merselo. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande leverancier. Daarin bekijk je afgesproken prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Jullie vorige gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan meestal het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Gewoonlijk dien je dit te doen zo’n week voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de overstap. Jouw aanstaande leverancier geeft dit door aan je voormalige leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Merselo. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verhogen. Bovendien incasseer je een eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “vergelijk Endinet Groep“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De leveranciers halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Venray.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Nefit, Remeha, AWB, Atag of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je het verbruik van energie vermindert zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Merselo

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Merselo en bespaar op gas en licht!